nedeľa 14. decembra 2014

simple plan

Aj keď je už chladno na krátke rukávy, obyčajné oversize tričká, ktoré som si obľúbila v lete sa dajú krásne skombinovať v zimnom outfite. Stačí cez ne prehodiť sveter na zapínanie, košeľu alebo ich nechať len tak voľne vykúkať spod kašmírového pulóvra.
Najviac sa tento trend páči mojej mame lebo si vraj konečne dávam pozor na kríže a mám ich v teple heh... 
Ak neviete nájsť vhodný strih trička / úzka rovná silueta, mierne spadnuté ramená a predĺžený strih / dajú sa krásne upraviť aj tie zo skrine vašej polovičky ;)
Kvalitné biele "basic" tričká hrubšej gramáže zoženiete v M&S, H&M či Zare a keď sa pokutrete v sekáči v pánskom odelení určite bude nejaké čakať na vás aj tam. Mne sa podarilo nájsť kvalitné bezšvové vintage tričko z bio bavlny od Fruit of the Loom a Stussy.
 
Super strihy majú aj tie z marshal apparel a úplny top sú predĺžené pánske tričká robí  Rick Owens tu a tu . Ekonomickejšiu verziu a krásnu štruktúru trička majú v Topshop, alebo s minimalistickou potlačou od Damir Doma.
Najlepšie sa kombinujú obyčajné biele, alebo sivé tričká a tiež klasické čb pásiky a na to že aj obrovské tričko môže vyzerať na žene sexy pripájam zopár dôkazov... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                   
  ...a páska verzia ;)
 
 
 
 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára